ENTRADAS / APPETIZER

Ceviche Surista

$9.900
  • Pesca del día
  • pimientos rojos y verdes
  • cebolla morada
  • ají
  • leche de tigre
  • chips de papas nativas y maíz cancha.
Catch of the day, red and green bell peppers, red onion, chili pepper, "tiger's milk", native potato chips, toasted corn.

Crema Lombarda

$5.900
  • Crema de cebolla y peras caramelizadas
  • repollo y fondo de verduras con toques de yogurt natural.
Onion cream with caramelized pears, cabbage, vegetable broth with hints of natural yogurt.

Sopa o Crema del Día

$3.900
Soup of the day.

VEGANO / VEGAN

Risotto de Setas

$12.000
  • Arroz arborio con setas de la temporada.
Arborio rice with seasonal mushrooms in truffle scent.

Fideos Vermicelli

$7.900
  • Fideos de arroz con verduras salteadas en soya
  • semillas de sésamo y un toque de aceite de sésamo.
Rice noodles with sautéed vegetables in soy sauce, sesame seeds and a touch of sesame oil.

Paila de Verduras y Hongos

$5.900
  • Verduras de estación estofadas en salsa pomodoro con callampas y champiñones frescos.
Seasonal vegetables stewed in pomodoro sauce with porcini mushrooms and fresh button mushrooms.

ENSALADAS / SALADS

Ensalada Cesar Pollo

$8.900
  • Pechuga de pollo grillada
  • hojas verdes acompañada de crutones
  • queso parmesano y dressing césar.
Grilled chicken breast, green leaves, cherry tomato, accompanied by croutons, parmesan cheese and Caesar dressing.

Ensalada César Camarón

$8.900
  • Camarones grillados
  • hojas verdes acompañada de crutones
  • queso parmesano y dressing césar.
Grilled shrimp, green leaves, cherry tomato, accompanied by croutons, parmesan cheese and Caesar dressing.

Ensalada Surista

$7.900
  • Trío de quinoa
  • ostión grill
  • palta emulsionada
  • rabanito
  • queso brie
  • aire de tomate
  • champiñones y brotes de la estación.
Trio of quinoa, grilled scallop, avocado emulsion, radish, brie cheese, tomato foam, mushrooms, and seasonal sprouts.

DE NUESTRA COSTA / FROM OUR COAST

Pulpo y Ostión

$18.900
  • Pulpo en cocción sous vide
  • terminado en grilla con ostiones salteados
  • acompañado de puré cítrico en tinta de calamar.
Octopus cooked sous vide, finished on the grill with sautéed scallops, accompanied by citrus purée in squid ink.

Salmón en costra de pistachos

$15.900
  • Salmón en costra de pistachos
  • espejo de salsa americana
  • acompañado de puré de arvejas.
Pistachio-crusted salmon, with a mirror of American sauce, accompanied by pea purée.

Atún con Camarones al Pesto

$14.900
  • Atún en su punto
  • camarones cocidos en salsa pesto
  • acompañado de espárragos envueltos en jamón serrano y gratinados.
Perfectly cooked tuna, shrimp in pesto sauce, accompanied by asparagus wrapped in serrano ham and gratinéed.

Espaguetti Fruti Di Mare

$10.900
  • Espaguetis con pulpo
  • ostion
  • camaron y choritos salteados en mantequilla y sauvignon blanc con salsa bechamel.
Spaghetti with octopus, oyster, shrimp, and mussels sautéed in butter and sauvignon blanc with béchamel sauce

DE NUESTRA TIERRA / FROM OUR LAND

Rack de cordero

$21.900
  • Percha francesa de cordero con papas torneadas y alcachofas salteadas en mantequilla con salsa de calafate.
French rack of lamb with turned potatoes and artichokes sautéed in butter with calafate sauce.

Filete Bombón

$17.900
  • Filete relleno de sofrito de espinaca
  • queso de oveja y jamón serrano
  • salsa de carmenere tres pimientas y papas rosty.
Filet stuffed with sautéed spinach, sheep cheese, and serrano ham, with Carmenere three-pepper sauce and rösti potatoes.

Lomo Vetado de Res con Salsa de Setas

$16.900
  • Lomo de res
  • acompañado de papas rusticas al tomillo y salsa mix de setas y tocino.
Beef tenderloin, accompanied by rustic thyme potatoes and mixed mushroom and bacon sauce.

Lomo Vetado a lo Pobre

$15.900
  • Lomo vetado acompañado de papas rusticas
  • huevo frito y cebolla caramelizada.
Ribeye steak accompanied by rustic potatoes, fried egg, and caramelized onion.

Plateada Chilena

$14.900
  • Plateada en reducción lenta acompañada de pastelera de choclo y mini ensalada chilena.
Slow-cooked beef "plateada", accompanied by corn custard and mini chilean salad.

GRILLADOS / GRILLED

Lomo Vetado

$11.900
Ribeye Steak

Pesca del Día

$10.900
Catch of the day

Suprema de Pollo

$8.900
Grilled chicken breast

ACOMPAÑAMIENTOS / SIDE DISHES

Papas Rústicas

$3.900
Rustic potatoes

Verduras Salteadas

$3.900
Sautéed Vegetables

Puré de Papas

$3.900
Mashed potatoes

Ensalada Mixta

$3.900
Mix of green leaves, arugula, lollo rosso, lollo verde, heart of palm, avocado and cherry tomatoes

Arroz Blanco

$2.900
Rice

PASTAS

Sorrentinos de Cordero

$12.900
  • Masa al huevo y vino tinto
  • relleno de cordero confitado
  • acompañado con salsa carbonara.
Egg and red wine pasta filled with confit lamb, accompanied by carbonara sauce.

Ravioles de Jaiba

$11.900
  • Masa al huevo rellena de jaiba
  • queso crema y sofrito de verduras con salsa de camarón y azafrán.
Egg pasta filled with crab, cream cheese, and sautéed vegetables with shrimp and saffron sauce.

Lasaña Boloñesa

$10.900
  • Capas de masa al huevo
  • relleno de carne a la boloñesa y queso.
Layers of egg pasta, filled with Bolognese meat sauce and cheese.

MENÚ DE NIÑOS / CHILDREN’S MENU

Fetuccini

$9.900
  • Pasta casera acompañado de salsa de cuatro quesos
  • bechamel o pomodoro.
Fresh homemade pasta accompanied by four cheese sauce, bechamel, or pomodoro.

Milanesa de Pollo

$5.900
  • Pechuga de pollo apanada.
Breaded chicken breast.

POSTRES / DESSERTS

Celestino Don Luis

$4.900
  • Panqueque relleno de manjar espolvoreado con azúcar flor acompañado de helado de vainilla.
Pancake filled with "dulce de leche" sprinkled with powdered sugar, accompanied by vanilla ice cream.

Brownie con Helado Capuccino

$4.900
  • Brownie tibio con nuestro helado de tiramisú y tierra de caramelo.
Warm brownie with our tiramisu ice cream and caramel soil.

Tiramisú

$3.900
  • Galleta tipo champaña
  • hidratada en café
  • queso crema y chocolate.
Ladyfinger cookie soaked in coffee, cream cheese, and chocolate.